اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان

Department renovated schools in Zanjan province

11 تیر 1404

English

مطالب

حوزه معاونت اجرایی

حوزه معاونت اجرایی

1 – حوزه سر نظارت (1) – حوزه سرنظارت یک شامل شهرستانهای زنجان – شهرستان ماهنشان – شهرستان طارم  بوده که با در اختیار داشتن تعداد 7 نفر مهندس عمران یک نفر مهندس مکانیک و یک نفر مهندس برق وظیفه نظارت بر اجرای پروژه های حوزه مسئولیت خود را دارند با عنایت به تعدد و پراکندگی پروژه های عمرانی مهندسین شاغل در پست نظارت متحمل زحمات طاقت فرسایی بوده بطوری که ناچاراً سه روز در طول هفته بایستی بر پروژه های تحت  نظارت خود مراجعه نمایند . میانگین پروژه های هر ناظر تعداد 12 پروژه با زیربنای مترمربع بوده که تعمیرات اساسی مدارس نیز در فصل تابستان به آن اضافه میگردد .

نظارت مستمر تهیه صورتجلسات ، رسیدگی به صورت وضعیت پیمانکاران باتوجه به تعداد بالای آنها کار دشواری بوده که مهندسین محترم شاغل در این بخش متحمل آن میگردند .

2 – حوزه سرنظارت (2) – حوزه سرنظارت (2) شامل شهرستانهای ابهر – خرمدره – خدابنده و ایجرود بوده که تعـداد 7 نفـر مهندس عمران یک نفـر مهندس مکانیک و یک نفر مهندس بـرق امر نظارت و کنترل کیفی پروژه های آنها  را بعهده دارند . میانگین پروژه های تحت نظارت هر ناظر در این حوزه تعداد 13 پروژه با زیربنای مترمربع می باشد و تعمیرات اساسی مدارس نیز در فصل تابستان به آنها اضافه میگردد .

3 – واحد پیمان و رسیدگی – در این واحد تعداد 3 نفر مهندس عمران – یک نفر حسابدار کار رسیدگی به صورت وضعیت موقت و قطعی پیمانکاران را بعهده داشته و تنظیم صورتجلسات پروژه و برگزاری جلسات کمیته فنی و پیگیری و اجرای مصوبات آن نیز بعهده این واحد می باشد .

درحال حاضر معاونت اجرایی این اداره کل را جناب آقای مهندس اصغر محمدی بر عهده دارند.

شماره تماس با ایشان 02433034562 می باشد

آخرین اخبار

انعقاد توافق نامه احداث یک باب مدرسه ابتدایی ۶ کلاسه در روستای آهار مشکین خدابنده
توافق نامه احداث یک باب مدرسه ابتدایی ۶ کلاسه در روستای آهار مشکین شهرستان خدابنده استان زنجان منعقد گردید.
1401/12/09
*741*3*1214# مشارکت در مدزسه سازی با شماره گیری